pátek 9. července 2010

Relax v Powell River

Takže jsme zas hezky vrácení ve Vancouveru. Prázdniny byly super, zážitků hromady; 3000 najezděných a stovky nachozených kilometrů; medvědi, losy, soby, orly, jeleni, svišti, psouni atd..

Nicméně naši dovolenou jsme začali v rozvolněném stylu. Vzhledem k tomu, že jsme se uvolili  na 3 týdny k hlídání psa (Gunnara) našich známých, dostali jsme k němu i půl království ve formě jejich letního sídla ve vesnici na Sunshine Coast jménem Powell River.
Moc velké očekávání jsem od toho neměli, ale nakonec byly více než předčeny.



Nebyl to žádný moc sportovně zajímavý výlet, spíš jsme si užívali dlouho nespatřeného slunce, koupání v moři, pozorování orlů a tuleňů, pokusů o rybaření, seakayakingu, a hlavně večerních BBQ a výtečného vína, které naši spolucetovatelé Dejf s Jančou opatřili na jejich cestě v Okanaganu.

No prostě pohoda ve stylu rodinné dovolené, ale po tom nečase a práci, které jsem nechali za hlavou ve Vancouveru, jsme si to náramně užili.

 Voila quelque images

Na cestě Ferrynou do Powell River

Naše dočasné sídlo

Pán domu

Seakayaking

Koupačka na naší soukromé pláži

Na výletě u blízkého jezera (Gunnar tam z vody téměř nevylezl, jeho mozek alias "kupka sena", uvízl na módu "KLACÍČEK"!!)

Lovení hadů, jak jsme později zjistili zcela neškodných


Odpolední dřina
Každodenní předkrm, ústřice nasbírané na pláži

Pokus o rybaření

Bouldering na protějším ostrově patřícího do indiánské rezervace, na kterém nesmí nikdo žít, neboť zde bydlí duchové

Krutá každodenní rutina

Bylo to tam vskutku velmi náročné


2 komentáře:

  1. kurna Davide, kde mas bicaky???? My tady naopak slunce nyni nesnasime, je 8:40 rano, venku cca 30 stupnu a v kanclu tak 40...dovolena rulez
    Pok

    OdpovědětVymazat
  2. No jo chlapce, bicaky odesly s prichodem bolavych loktu a ramene. Sem rad ze si jednou za tyden vylezu par sedmicek, v cemkoli tezsim trpim. Jinak tady je ted celkem prijemne, tak 25 stupnu a neprsi, takze pohoda, jen ta prace. Ale za tyden jedem surfovat. Tak se tam neupecte.

    OdpovědětVymazat